Van oudsher is wandelen een belangrijk middel om tot bezinning te komen. Tijdens het proces van waarnemen is het creatieve brein aan het werk: associëren, fantaseren, combineren.  Om vanuit de dynamiek van de omgeving met al je zintuigen een beeld creëren.

Wandelcoachen

Naar buiten gaan en wandelen is een krachtige methode, je komt makkelijker tot de kern als je beweegt en elkaar niet de hele tijd aankijkt. Wandelen geeft ook letterlijk “lucht” om dichter tot jezelf te komen. Iets dat soms moeilijker lukt in de coachruimte.

Tijdens een wandeling komen gedachten tot rust en ontstaat er ruimte voor iets nieuws. Er is geen begrenzing door muren en een plafond. De meerwaarde van wandelen tijdens coaching is dat je de positieve effecten van buiten zijn ervaart. Dit wordt ingezet voor gerichte opdrachten en reflecties. Je vindt vaak verrassende antwoorden op je vragen.

Wie durft te verdwalen vindt nieuwe wegen...

Ik kijk uit je te ontmoeten en je te ondersteunen bij het behalen van jouw zelfgekozen doelen. Een coachtraject op basis van gelijkwaardigheid biedt mooie handvatten en inzicht om jouw persoonlijke doelstelling te bewerkstelligen.

Gun jij jezelf deze investering naar persoonlijke groei en ontwikkeling?