Wil jij het beste uit jezelf halen op professioneel gebied en wil jij jezelf uitdagen om op zoek te gaan naar meer authenticiteit zodat jij kunt excelleren binnen het werkveld waarin jij je bevindt?

Als jij het lef hebt om de dingen anders aan te pakken dan tot nu toe, dan krijg je ook een ander resultaat.

Professionele coaching

Deze vorm van coaching richt zich op persoonlijke en of bedrijfsmatige strategie en groei en het coachen op het verbeteren van prestaties.

Wil jij het beste uit jezelf halen op professioneel gebied en wil jij jezelf uitdagen om op zoek te gaan naar meer authenticiteit zodat jij kunt excelleren binnen het werkveld waarin jij je bevindt? Wil jij het roer omgooien en ga je uitdagingen niet uit de weg? Jouw stuurkracht zal worden uitgedaagd om zo het beste uit jezelf te kunnen gaan halen zodat jij weet waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze kunt benutten. Daarnaast word jij je bewust van je uitdagingen, valkuilen en hoe je deze het hoofd kunt bieden. Eigenaarschap, regie, bevlogenheid zijn enkele onderdelen die tijdens het traject aan bod zullen komen.

Ik begeleid jou om op zoek te gaan naar de groei die jij laat liggen en zal helpen bij het opstellen van concrete en haalbare doelstellingen. Doe je de goede dingen en en doe je de dingen goed?

Commitment, visie, werkwijze, grenzen en verantwoordelijkheden zijn belangrijk om met elkaar af te stemmen. Eigenaarschap, zelfsturing en verantwoordelijkheid nemen horen bij coaching.

Wat levert professionele coaching op?

Coaching heeft een positief effect op motivatie, leidinggeven, samenwerking en communicatie. Door zelfreflectie en zelfmanagement  is men in staat zijn/haar bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Medewerkers zijn in balans en functioneren hierdoor beter, zijn effectiever en gericht op zelfsturing en het vinden van eigen oplossingen. Het eigenaarschap is aangeboord en het zelfvertrouwen vergroot en draagt bij aan meer werkgeluk.

 

Ik kijk uit je te mogen ontmoeten,  je te begeleiden naar persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Een coachtraject kan jou enorm veel brengen als wij een goede match zijn. Gun jij jezelf deze investering naar persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling?