Ondernemers coaching

Deze vorm van coaching richt zich op persoonlijke en of bedrijfsmatige groei. Impactvolle sessies met een no nonsense grondhouding.

Ontdek je krachten samen met de VIE Ondernemerscoach

Als ondernemer houd je veel ballen in de lucht. Tegenwoordig gaat het niet meer alleen over vakmanschap. Steeds meer wordt een appel gedaan op ondernemerschap.

De kern daarbij is dat je jezelf als ondernemer kent. Jij bent namelijk het hart van jouw onderneming. Waar ligt jouw kracht, waar ben je goed in, en waar heb je hulp van anderen nodig?

Als ondernemerscoach help ik je orde op zaken te stellen. Samen kijken we wat gaat er goed, wat er beter/anders kan en waar jij tegenaan loopt. Je stelt een plan van aanpak op en gaat aan de slag. Je ontvangt tips, concreet advies en help je bij het nemen van beslissingen en het regelen van zaken.

  • Identificeren kernbehoefte
  • Fundament stevig opstellen
  • Bevlogenheid vergroten
  • Gezonde bedrijfsvoering reflectie
  • Groeiplan opstellen
  • Reflectie leiderschap
  • Goede werk/prive balans

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarmee ik jou op weg kan helpen.

Wil jij het roer omgooien en ga je uitdagingen niet uit de weg? Jouw stuurkracht zal worden uitgedaagd om zo het beste uit jezelf te kunnen gaan halen zodat jij weet waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze kunt benutten. Daarnaast word jij je bewust van je uitdagingen, valkuilen en hoe je deze het hoofd kunt bieden. Eigenaarschap, regie, bevlogenheid zijn enkele onderdelen die tijdens het traject aan bod zullen komen.

Doe je de goede dingen en en doe je de dingen goed?

Commitment, visie, werkwijze, grenzen en verantwoordelijkheden zijn belangrijk om met elkaar af te stemmen. Eigenaarschap, zelfsturing en verantwoordelijkheid nemen horen bij coaching.

Wat levert ondernemers coaching op?

Je hebt een stevig fundament neergezet voor jouw onderneming, je hebt grip op zaken herstelt en kan gaan excelleren. Coaching heeft een positief effect op motivatie, leidinggeven, samenwerking en communicatie. Door zelfreflectie en zelfmanagement  is men in staat zijn/haar bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Jouw eigenaarschap is aangeboord en het zelfvertrouwen vergroot en draagt bij aan meer werkgeluk.

Als jij het lef hebt om de dingen anders aan te pakken dan tot nu toe, dan krijg je ook een ander resultaat.